CLOSE
0 Pirkinių krepšelis €0,00
CLOSE

JŪSŲ KREPŠELIS ŠIUO METU TUŠČIAS

Ar jau matėte TipiTapi.lt asortimentą? Mes jį plečiame kiekvieną dieną!

Vežimėliai, kuriuose mažyliai šypsosi… širdutėms - Tutis Uno5+ by Garbanota

Pagal Sales Tipi Tapi
0 Komentarai
Vežimėliai, kuriuose mažyliai šypsosi… širdutėms - Tutis Uno5+ by Garbanota

Naujosios kolekcijos išskirtinio dizaino “TUTIS ir GARBANOTA” vežimėliai su širdelėmis – tai bendras vaikų prekes gaminančios įmonės TUTUTIS ir dizainerės DOVILĖS ALEKSONĖS kūrybinis darbas. ŠIRDELĖS vizualo panaudojimas šiuose gaminiuose yra MEILĖS simbolio alegorija, kuri reiškia atsidavimą ir rūpestį, nuoširdumą ir jautrumą, šilumą ir jaukumą…

Akivaizdu: šie spalvingi ir meniški vežimėliai daugelį įkvėps gimdyti vaikus!

Jau dabar ryškūs ir kontrastingi, trijų skirtingų spalvų vežimėliai, kuriuose gulintys ir sėdintys mažyliai šypsosis širdutėms, kelia vis didesnį susidomėjimą tų tėvelių tarpe, kurie siekia įsigyti meno kūrinį, o ne tik kokybišką, saugią ir patogią transporto priemonę.

 Tokį vežimėlį besirenkantys žmonės visada bus neabejingi meniškiems objektams, o noras per tokius daiktus išreikšti save, kilsteli jų gyvenimus virš pilkos kasdienybės… Vien jau tas faktas, kad visų vežimėlių vidiniai audiniai yra išdekoruoti širdelėmis primena, kad viskas šioje žemėje gimsta tik iš MEILĖS BEGALINĖS!

Taigi, iš meilės gimsta ne tik vaikai, bet ir kūryba! Kaip sako pati vežimėlių dekoro dizainerė ir GARBANOTA ženklo įkūrėja DOVILĖ, būtent kūryba ir yra jos didžioji gyvenimo meilė! Įkvėpimą kurti ji randa kelionėse, parodose, galerijose, o taip pat sekdama mados, meno pasaulio aktualijas ir net tapdama atidi kasdienybės stebėtoja… Savo darbais DOVILĖ bando įrodyti, kad menas ir praktiškumas gali drąsiai žingsniuoti kartu. Todėl šių vežimėlių dekoras inovatyvus, atitinkantis šiuolaikines dizaino tendencijas. Maža to, jis dargi siunčia pasauliui svarbią žinutę, kad MEILĖ – vertybių karalienė, o ŠIRDIS – jos sostas.

by Sales Tipi Tapi

ĮRAŠO KOMENTARAI

Rašyti komentarą


Prašome atkreipti dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinami, prieš juos paskelbiant.